БЪЛГАРСКИ

DEUTSCH

РУССКИЙ

ESPAÑOL

TÜRKÇE

СРПСКИ

ENGLISH

HRVATSKI

SLOVENŠČINA

SVENSKA

ROMÂNĂ

POLSKI

ITALIANO

MAGYAR

LATVIEŠU

ΕΛΛΗΝΙΚΆ

LIETUVIŲ

МАКЕДОНСКИ

EUROPE

NORSK

ČEŠTINA

DANSK

SUOMI

FRANÇAIS

  • Въпроси


  • Web ПроБългария - въпроси
    Web ProBalgaria - vaprosi

     
Висококачествен уеб дизайн и онлайн маркетинг. Интернет рекалама и сео оптимизиране. Mного изгодни цени SEO

Често задавани въпроси
Най-често задаваните въпроси свързани с изработката на уеб сайтове Най-често задаваните въпроси свързани с изработката на уеб сайтове.

Защо WEBPRO BULGARIA Защо WEBPRO BULGARIA ?

Избор на дизайн Избор на дизайн ?

Какво ще съдържа моят уеб сайт Какво ще съдържа моят уеб сайт ?

Колко ще струва Колко ще струва?

Какви допълнителни услуги мога да избера за своя уеб сайт Какви допълнителни услуги мога да избера за своя уеб сайт ?

Мога ли да се консултирам за допълнителните услуги Мога ли да се консултирам за допълнителните услуги ?

Предлага ли WEBPRO домейн имена и хостинг планове Предлага ли WEBPRO домейн имена и хостинг планове ?

Как става плащането Как става плащането ?

Интернет рекламата която предлагате ефективна ли е Интернет рекламата която предлагате ефективна ли е ?

Има ли меню от което мога аз сам да редактирам,добавям и обновявам Има ли меню от което мога аз сам да редактирам,добавям и обновявам ?

Относно поддръжката Относно поддръжката ?

Как и кога се поддръжка сайта Как и кога се поддръжка сайта ?

Защо социалните мрежи имат голямо значение Защо социалните мрежи имат голямо значение ?

Какъв тип сайт да избера Какъв тип сайт да избера ?

Как да избера дизайн Как да избера дизайн ?

Предлага ли фирмата превод на други езици Предлага ли фирмата превод на други езици ?

Видове банери и рекламни изображения за моят сайт Видове банери и рекламни изображения за моят сайт ?

Предага ли фирмата изработка на блогове, публикации в безплатни директории и други Предага ли фирмата изработка на блогове, публикации в безплатни директории и други ?

Как да избера подходящо домейн име Как да избера подходящо домейн име ?

Кой хостинг е най-добър за мойте нужди Кой хостинг е най-добър за мойте нужди ?

Какво съдържат фирмените уеб сайтове Какво съдържат фирмените уеб сайтове ?

Какво съдържа онлайн магазина Какво съдържа онлайн магазина ?

Какво трябва да знам за рекламните сайтове Какво трябва да знам за рекламните сайтове ?

Как мога да печеля от уеб сайта си Как мога да печеля от уеб сайта си ?

Какви резултати мога да очаквам след процеса сео оптимизация и кога моят уеб сайт ще подобри позициите си Какви резултати мога да очаквам след процеса сео оптимизация и кога моят уеб сайт ще подобри позициите си ?

Какво е качеството на услугите Какво е качеството на услугите ?

Какво друго предлага WebPro Bulgaria Какво друго предлага WebPro Bulgaria ?

 

Защо WEBPRO BULGARIA ?
Zashto WEBPRO BULGARIA Екип от професионалисти , които работят бързо и качествено. Можете да се свържете с нас 24часа за въпрос, поръчка или консултация. Доказано в годините качество и отлично обслужване за нашите клиенти.

Избор на дизайн ?
Izbor na dizayn При избор на дизайн е добре да се посъветвате с член на екипа за да Ви насочи най-точно към това което ви е нужно. Дизайнът на уеб сайта е уникален за всеки клиент, като са подбрани най-оптималните похвати за негото изработване

Какво ще съдържа моят уеб сайт ?
Kakvo shte sadarzha moyat ueb sayt Това е изцяло по Ваш избор. Какво да съдържа сайтът Ви ще бъде предварително уточнено. Възможностите са много – поле за търсене в сайта или в други сайтове, административен панел от където се усъществява контрол върху целия сайт. Статистика, обратна връзка, видео клипове и бутони за споделяне.

Колко ще струва ?
Kolko shte struva Цената на всеки уеб сайт се определя индивидуално тъй като трябва да се уточнят броя страници и количеството елементи,скриптове и функции.

Какви допълнителни услуги мога да избера за своя уеб сайт ?
Kakvi dopalnitelni uslugi moga da izbera za svoya ueb sayt Допълнителните услуги който може да изберете са; сео оптимизация, интернет реклама, акаунти в социалните мрежи, поддръжка, маркетинг, анализ и други

Мога ли да се консултирам за допълнителните услуги ?
Moga li da se konsultiram za dopalnitelnite uslugi Да, разбира се свържете се с нас и компетентно лице веднага ще ви консултира по какъвто и да е въпрос.

Предлага ли WEBPRO домейн имена и хостинг планове ?
Predlaga li WEBPRO domeyn imena i hosting planove Да, УебПро осигорява за свойте клиенти домейн имена и хостинг планове на възможно най-ниските цени

Как става плащането ?
Kak stava plashtaneto Плащането може да се осъществи по няколко начина в зависимост как е удобно за Вас;
1.Paypal
2.Банков превод
3.Наложен платеж (с куриер)
4.Пощенски запис
5.С дебитна/кредитна карта

Интернет рекламата която предлагате ефективна ли е ?
Internet reklamata koyato predlagate efektivna li e Рекламата която бихме предложили за Вас е съобразена с това какъв тип посетители ще получите от нея и в същото време с това дали ще подобри позициите на сайта в търсачките

Има ли меню от което мога аз сам да редактирам,добавям и обновявам ?
Ima li menyu ot koeto moga az sam da redaktiram,dobavyam i obnovyavam Разбира се това е т.нар Админ панел от където с просто меню можете да променяте имена на страници да създавате страници, добавятя изображения и функции на своят уеб сайт

Относно поддръжката ?
Otnosno poddrazhkata Поддръжката е абонаментно обслужване и се състой не само в обновяване на сайта а и в развитие на Вашият онлайн бизнес.

Как и кога се поддръжка сайта ?
Kak i koga se poddrazhka sayta Екипът на УебПро наблюдава, анализира и подобрява сайтът Ви през цялото време на абонаментното обслужване

Защо социалните мрежи имат голямо значение ?
Zashto sotsialnite mrezhi imat golyamo znachenie Защото, получавате голям брой посещения, (т.нар трафик) което повишава ефективноста на вашият сайт , а също така осигорява реклама която се вижда от стотици дори хиляди хора ежедневно

Какъв тип сайт да избера ?
Kakav tip sayt da izbera Тип уеб сайт се избира според това с каква насоченост ще бъде вашият сайт например, ако искате да търгувате то тогава Ви е нужен онлайн магазин, ако искате да рекламирате избирате бизнес или презентационен уеб сайт.А ако искате този сайт да извършва автоматично определен брой функции то тогава Ви е нужен корпоративен уеб сайт.

Как да избера дизайн ?
Kak da izbera dizayn Дизайн се избира според нуждите на Вашият бизнес. Обикновенно по време на изработката дизайна се коригира от клиента. Възможен е и друг вариант в който ние Ви предлагаме няколко модела за дизайн и след като направите избора си, работата ни започва

Предлага ли фирмата превод на други езици ?
Predlaga li firmata prevod na drugi ezitsi Да предлагаме и услуги свързани с превод на уеб сайт. Езиците на които бихме могли да направим превод са: английски, немски, френски, руски, гръцки и още много други който можете да видите в страницата на нашият уеб сайт "превод на сайт"

Видове банери и рекламни изображения за моят сайт ?
Vidove baneri i reklamni izobrazhenia za moyat sayt Компанията ни изработва всички видове рекламни изображения и банери. След изработката на банер или лого, екипът от специалисти графични дизайнери конвертират файловете във всички формати с цел улеснение за нашите клиенти. Също така изработваме всички видове рекламни материали (флаери, етикети, стикери, визитни картички и други).

Предага ли фирмата изработка на блогове, публикации в безплатни директории и други ?
Predaga li firmata izrabotka na blogove, publikatsii v bezplatni direktorii i drugi Разбира се тъй като сме изработили и участвале в изработката на стотици и дори хиляди уеб директории се ползваме с привилегии относно поставянето на рекламни материали в тези сайтове. Поставянето на връзки към вашият сайт става ръчно за да е по-сигурен резултата. А относно изработката на блогове, можете да видите някой от нашите блогове в страницата "Споделено онлайн"

Как да избера подходящо домейн име ?
Kak da izbera podhodyashto domeyn ime Изборът на домейн име може да бъде препоръчано от екипът който най-добре ще прецени кое е най-подходящо за целта която предстой да бъде осъществена. Предложените домейни са различни по предназначение. Например за рекламен сайт преведен на повече от един език е добре да се използва .com. Ако обаче сайтът е на гръцки език то тогава по-добре да се използва локалният домейн .gr или друг подобен.

Кой хостинг е най-добър за мойте нужди ?
Koy hosting e nay-dobar za moyte nuzhdi Нуждите на вашият уеб бизнес определят хостинга който Ви е нужен за оптималени резултатите. Употребата на ресурсите който се предлагат за всеки от видовете хостинг също е определяща при посочването на подходящ хостинг план. Например за един рекламен уеб сайт можете да използвате пакета STANDARD, но когато сайтовете Ви са по-големи повече или с изисквания към плана който не се предлагат в споменатия план е нужно да използвате план ULTIMATE. Всички хостинг планове който можем да предложим с информация за тях можете да видите в страницата "Домейни и хостинг"

Какво съдържат фирмените уеб сайтове ?
Kakvo sadarzhat firmenite ueb saytove Има някой основни елемента който са задължителни за всеки фирмен уеб сайт. Например качественото лого играе важна роля защото то е определящо за целия дизайн на сайт. Търсачка, адрес с карта, бутон за избиране на телефон (за мобилната версия), форма за контакти и меню с навигация са задължителни елементи на всеки фирмен сайт. Всичко останало което може да се добави като функции е препоръчително, а не задължително.

Какво съдържа онлайн магазина ?
Kakvo sadarzha onlayn magazina Онлайн магазина е много деликатен и специфичен вид уеб сайт. При изработката на онлайн магазин трябва да се спазват няколко основни норми за да функционира правилно той. ТЪй като продуктите който се предлагат са много е задължително да има търсачка, поставена на лесно за употреба място. Желателно е категориите да бъдат добре подредени и да садържат точната информация (в този случай продукти и текст). Освен в меню което повечето пъти е падащо е добре категориите да имат връзки и от текстови линкове.

Какво трябва да знам за рекламните сайтове ?
Kakvo tryabva da znam za reklamnite saytove По своята същност това са най-евтините и лесни за изработка уеб сайтове който имат за цел да предоставят информация за фирма или дейност. Обикновенно те съдържат по 5-10 страници с текст и изображения, форма за връзка и информация за контакти. Когато обаче дейноста на фирмата или предлаганата услуга има високо търсене е нужно да се добавят някой допълнителни елементи като абониране, споделяне в социалните мрежи и други подобни.

Как мога да печеля от уеб сайта си ?
Kak moga da pechelya ot ueb sayta si След изработката на сайта Ви можем най-добре да посочим начините по които можете да печелите пари от вашият сайт. Например, ако имате онлайн магазин можете да използвате т.нар афилиейт метод. Този начин Ви позволява да поставяте продукти от други магазинлиейтии като печалбата се определя от афилиейт мениджърите. Също така в случай, че сайтът Ви има достатъчно посещения или т.нар уеб трафик можете да използвате рекламни материали от google.

Какви резултати мога да очаквам след процеса сео оптимизация и кога моят уеб сайт ще подобри позициите си ?
Kakvi rezultati moga da ochakvam sled protsesa seo optimizatsia i koga moyat ueb sayt shte podobri pozitsiite si В случайте когато с изработката на сайта Ви се е занимавал специалист от компанията очакваните резултати са винаги позиционирането на сайта Ви на първата страница при изписване на посочена дума. След започването на процеса оптимизация е нужен период от около 90 дни за пълно индексиране на промените направени от нашите специалисти. Информация за позициите и правилното индексиране на вашият сайт можете да получите когато пожелаете или на определен срок от време.

Какво е качеството на услугите ?
Kakvo e kachestvoto na uslugite Услугите се плащат винаги на две части. Първата част която е половината от сумата на поръчката се заплаща преди започването на работа по поръчката Ви, а втората част (и трета, ако това е нужно) се заплащат след завършването на поръчката. Което Ви гарантира, че услугата ще бъде завършена точно според Вашите изисквания каквито и да са те. Даваме възможност на всеки от нашите клиенти да следи процеса на работа и да коригира елементи и дейли когато това се налага.

Какво друго предлага WebPro Bulgaria ?
Kakvo drugo predlaga WebPro Bulgaria Информация за всички услуги който предлага фирма WEBPROBULGARIA можете да получите от страницата "Дейности". Езиците на който компанията превежда уеб сайтове са изложени в страницата "Превод на сайт". Пълна информация за пакети и поръчка на комплект услуги можете да видите в страницата "Пакети и услуги"


ПУБЛИКУВАЙ СВОЯ ВЪПРОС ТУК


Въпроси - често задавани въпроси и информация. FAQ