БЪЛГАРСКИ

DEUTSCH

РУССКИЙ

ESPAÑOL

TÜRKÇE

СРПСКИ

ENGLISH

HRVATSKI

SLOVENŠČINA

SVENSKA

ROMÂNĂ

POLSKI

ITALIANO

MAGYAR

LATVIEŠU

ΕΛΛΗΝΙΚΆ

LIETUVIŲ

МАКЕДОНСКИ

EUROPE

NORSK

ČEŠTINA

DANSK

SUOMI

FRANÇAISВисококачествен уеб дизайн и онлайн маркетинг. Интернет рекалама и сео оптимизиране. Mного изгодни цени SEO
изработка на уеб сайтНачалоуеб статииСтатииуеб елементиУеб елементи
WEBPROBULGARIA Е ЧАСТ ОТ « WEBPROEUROPE »

Уеб елементи Уеб елементи

Елементи на уеб сайтовете, търсачки, стилове и скриптове
Уеб елементи - включените в уеб сайт детайли като търсачки, стилизирани менюта, контактни форми и др. Те изграждат уеб сайта според функциите които изпълнява той. Например ако уеб сайта е онлайн магазин то тогава тои ще съдържа: поле за регистрация, статистика на най-предпочитаните продукти, меню, кошница, полета за коментари, вградни видео клипове и други...

 

 

hedar Хедър (Header) - това е най-горната част на уеб сайт която съдържа информация за сайт, лого търсачка и друга информация.

tarsachka Търсачка (Search bar) - разположена обикновенно в началото на сайт или т.нар. Header. Визията на търсачката може да се променя, както и местоположението.

padashto meniu Падащо меню (Dropdown menu ) - падащото меню може да бъде вертикално и хоризонтално. За изграждането на които са необходими css документи в директорията на сайта.

slaidar Слайдър (Slider) - това за две или повече изображения сменящи се едно след друго като е възможно да съдържа опция напред и назад.

forma za vrazka Форма за връзка (Contact form) - това е поле което има за цел да изпрати въведеното съдържание на посочен от уебмастъра имейл.

butoni za spodeliane Бутони за споделяне (Share buttons) - бутоните за споделяне в социалните мрежи като Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn и Flickr или такива които изпращат информацията до друг потребител.

pole za registracia Поле за регистрация (Register form) - това е може би най-сложния елемент от уеб сайт тъй като е напълно атоматизирана система с база данни където се създава и съхранява информацията за всички потребители, това поле дава възможност не само на потребителите да използват определени функции които не биха могли преди да се регистрират, но и дава възможност на уебмастъра за контрол на използваемоста.

forma za komentari Форма за коментари (Comment box) - ако вашият сайт е онлайн магазин то тогава е желателно да имате такова поле след всеки продукт, това е поле което съдържа информация от потребителите и им дава възможност за споделяне на информация.

administrativen panel Административн панел (Admin panel) - това е панел които има за цел обновяване,добавяне и премахване на информация без да изисква специални умения. Този панел контролира изцяло уеб сайта, съдържа информация за клиенти, статистика в реално време, най-търсени и най-продавани продукти.

Дизайн на уеб сайт

 

izobrajenia i failove za vashiat web sait Изображения и файлове за вашият уеб сайт
formi za kontakti i registracia Форми за контакти и регистрация
skriptove i dinamichni elementi v web sait Скриптове и динамични елементи в уеб сайт

Уеб елементи - дизайн на сайт

Уеб елементи - функции на уеб сайт

Уеб елементи - административен панел

Уеб елементи - меню, форми за връзка и галерия


Уеб елементи

Уеб елементи:

Тагове: меню скриптове логин регистрация контактна форма php css html js

предишна страница НАЗАД

Уеб елементи - html, css, php и javascript. Програмиране на уеб сайт