БЪЛГАРСКИ

DEUTSCH

РУССКИЙ

ESPAÑOL

TÜRKÇE

СРПСКИ

ENGLISH

HRVATSKI

SLOVENŠČINA

SVENSKA

ROMÂNĂ

POLSKI

ITALIANO

MAGYAR

LATVIEŠU

ΕΛΛΗΝΙΚΆ

LIETUVIŲ

МАКЕДОНСКИ

EUROPE

NORSK

ČEŠTINA

DANSK

SUOMI

FRANÇAIS

  • Пакети и услуги


  • УебПро Bulgaria - пaкети и услуги

Висококачествен уеб дизайн и онлайн маркетинг. Интернет рекалама и сео оптимизиране. Mного изгодни цени SEO

Пакети и услуги
Всичко което е нужно за изграждането на Вашият онлайн бизнес Всичко което е нужно за изграждането на Вашият онлайн бизнес.


УСЛУГИ УСЛУГИ

Уеб дизайн Уеб дизайн - Изработка на уеб сайт с php, html, javascript и ajax скриптове.Аминистративен панел, базаданни и контактни форми.

Графичен дизайн Графичен дизайн - обработка на всички видове изображения,видео клипове и дизайн на падащи менюта.Изработка на флаш анимации, сладъри и графики.

Сео оптимизация Сео оптимизация - Използване на всички методи за сео оптимизация.Избор на сео инструменти, анализиране и ъпдейтване на сайта.Реклама в социалните мрежи и методи за повишавне на посещаемоста на уеб сайта.

Интернет реклама Интернет реклама - Изработка на банер или друг вид рекламно изображение и поставянето им в подходящи уеб сайтове.

Онлайн маркетинг Онлайн маркетинг - Проучване и анализиране на пазара и конкуренцията.Подобряване уеб сайта след проучване на възможностите който е възможно той да придобие.

Социални мрежи Социални мрежи - Бърз и ефективен метод за повишаване на посещаемоста и ефективноста на вашият уеб сайт.Социалните мрежи са един от най-ефективните методи за интернет реклама.


ПАКЕТИ ПАКЕТИ

Онлайн магазин Онлайн магазин - Уникален уеб дизайн, административен панел и статистика на уеб сайта.Търсачка, поле за коментари и потребителски панел.

Онлайн каталог Онлайн каталог - Удобен за разглеждане с множество опции при разглеждането на изображения и удобна навигация.Изключително лесен за употреба от посетителя.

Рекламен уеб сайт Рекламен уеб сайт - Този уеб сайт има за цел да рекламира обикновенно локален бизнес (услуги,магазин, производствен цех или други).Клиентът сам избира елементите и техният брой в него.Административен панел, статистика, контакти и коментари.

Презентационен уеб сайт Презентационен уеб сайт - Презентационният уеб сайт има за цел да представи на посетителя продукт или услуга с минимална намеса от негова страна.

Флаш уеб сайт Флаш уеб сайт - Флаш сайтовете не се индексират от търсачките за това е добре при избор на такъв вид сайт да се знае,че той се използва за поставянето му в друг тип реклама.

Корпоративен уеб сайт Корпоративен уеб сайт - Това е сайт който е създаден за да обслужва нуждите на група от потребители, за това този тип уеб сайтове се изработват по-бавно и по-трудно. Функциите и възможностите са доспътни за всеки потребител.

 

Анализ и проучване на пазара и конкуренцията Анализ и проучване на пазара и конкуренцията

Добавяне на връзка в уеб директории Добавяне на връзка в уеб директории

Акаунти - фен страници и групи в социалните медии Акаунти - фен страници и групи в социалните медии

Реклама в интернет на местен бизнес Реклама в интернет на местен бизнес

Афилиейт маркетинг - изграждане на афилиейт мрежа Афилиейт маркетинг - изграждане на афилиейт мрежа

Готови бизнес решения - франчайзинг Готови бизнес решения - франчайзинг

Поддръжка и оптимизация на сайт за търсачките Поддръжка и оптимизация на сайт за търсачките

Домейн имена и хостинг - избор на домейн име Домейн имена и хостинг - избор на домейн име

Имейл маркетинг и маркетинг в социалните мрежи Имейл маркетинг и маркетинг в социалните мрежи

Обслужване на онлайн бизнес - поддръжка и връзка с клиенти Обслужване на онлайн бизнес - поддръжка и връзка с клиенти

Пакети и услуги - промоционални пакети за уеб услуги. Seo оптимизация, реклама и маркетинг. Web услуги