БЪЛГАРСКИ

DEUTSCH

РУССКИЙ

ESPAÑOL

TÜRKÇE

СРПСКИ

ENGLISH

HRVATSKI

SLOVENŠČINA

SVENSKA

ROMÂNĂ

POLSKI

ITALIANO

MAGYAR

LATVIEŠU

ΕΛΛΗΝΙΚΆ

LIETUVIŲ

МАКЕДОНСКИ

EUROPE

NORSK

ČEŠTINA

DANSK

SUOMI

FRANÇAIS

  • Мнения


  • Web ПроБългария - мнения
    Web ProBalgaria - mnenia

     
Висококачествен уеб дизайн и онлайн маркетинг. Интернет рекалама и сео оптимизиране. Mного изгодни цени SEO

Мнения
WebPro Bulgaria доволни клиенти WebPro Bulgaria доволни клиенти

Тодор Господинов - Варна
Търговия с авточасти

До скоро смятах, че да развиваш малък бизнес в България е неосъществима мечта. Въпреки всичко реших да опитам и както предполагах не беше никак лесно. Бях на път да захвърля всичко, когато случайно попаднах на хората от WEB PRO BULGARIA. Благодарение на тях, вече година и половина работя усилено, получавам голям брой поръчки и се радвам, че се престраших да опитам. Благодаря Ви

Веселин Тодоров - Балчик
Туристическа агенция

Туризмът е една от сферите на бизнеса, в които се чувставам наистина силен. Цял живот съм се занимавал с това и реших да опитам сам да си бъда началник. Оказа се, че не е никак лесно да намериш клиенти в условията на конкуренция от големите туристически компании. Благодарение на сайта, който си поръчах и популярността, която той ми донесе, фамилната ми къща- хотел е резервирана за целия летен сезон. Благодаря Ви

Александър Маринов - Русе
Магазин за цветя

Ще си спестя гръмките суперлативи и хвалби по адрес на екипа на УебПро. Само искам да им благодаря за това, че промениха живота ми и ме накараха да се усмихвам отново. Онлайн каталога, който ми изработиха донесе на мен и семейството ми работа, за която не бях и мечтал, и възможност да гледам с надежда към бъдещето.

Йонко Димитров - София
Ремонт на компютри

Здравейте професионално се занимавам с ремонт на шевни машини,нямам ателие или офис разчитах само на няколко обяви във вестника от който не получих и 1 нов клиент тогава се сетих,че може да си купя уеб сайт след кратко разглеждане на офертите в интернет се спрях на WebPro , сайтът ми е малък,но пък за сметка на това оптимизиран.

Мая Георгиева - Варна
Моден дизайнер

Занимавам се с компютри от доста време,но нищо не разбирам от сайтове за това реших да си купя сайтът ми е с 2000 посещения на ден работата ми се увеличи двойно оценката която давам на екипа е 6+.

Живко Тодоров - Мелник
Техник на шевни машини

Най-добрата реклама за вашият бизнес малък или голям е уеб сайт.Сдобих се с много нови клиенти пожелавам същото и на вас.Благодаря на екипа на WebPro за страхотната оферта която ми предложиха.

Найден Миленов - Монтана
Производител на обувки

Много дълги години градих своя бизнес и той е изключително важен за мен, затова се радвам, че имам лоялен бизнес партньор в интернет – всичко което Ви е нужно за развитие на вашият онлайн или местен бизнес ще получите на изгодна цена.

Веселина Драгнева - Добрич
Стоматолог

Започнах своя бизнес преди години развивах го и работех здраво. Мислех си много време как да разширя своя бизнес и тогава ми хрумна идеята да предлагам продуктите си в онлайн магазин, което беше най-доброто ми бизнес решение. Благодаря ви WEB PRO BULGARIA.

Мариян Гинков - Сливен
Изработка на мебели

Занимавам се с ръчна изработка на мебели – преди години бизнесът ми вървеше добре, но за жалост в последните години не вървеше. Тогава се разрових в нет-а за информация относно реклама. УЕБПРО БЪЛГАРИЯ беше всичко от което се нуждае моят бизнес. Рекламата която поръчах беше по-добра отколкото си мислех, че ще бъде. Малкият ми рекламен уеб сайт се разрастна във времето и сега заема много важни позиции в търсачките.

Драго Петев - Плевен
Търговия с детски играчки

Здравейте, занимавам се търговия на детски играчки от 10 години и успях да разработя два магазина в центъра на Стара Загора. Тогава съвсем случайно попаднах на сайтът на УЕБПРО БЪЛГАРИЯ в социалните мрежи и се свързах с тях. Информацията която ми беше нужна за търговията в интернет получих от тях. Поръчах онлайн магазин с отлична оптимизация и реклама което се оказа отлична идея за моят бизнес.

Петко Иванов - Хасково
Извършване на ремонтни услуги

Отлична работа на целия екип. С това което ми беше нужно никой не искаше да се захване, екипт на тази фирма освен, че свръши работата много добре, но и ми предложиха услуги който до сега не подозирах, че съществуват.

Георги Петев - Видин
Охранителни системи

Обикновенно хората биха приели, че без уеб сайт няма как да предложа определена услуга и в 90% от случайте те ще бъдат прави. Изработката на един качествен уеб сайт дава много възможности за моя бизнес.

Янислав Кирев - Пловдив
Ремонт на хладилна техника

Здравейте, казвам се Янислав Кирев и се занимавам с ремонт на хладилна техника. Бизнесът ми напоследък не вървеше много добре и реших да закупя един уеб сайт, когато пуснахме сайта ефекта не беше видим, но с течение на времето запитванията и обажданията от сайта се увеличиха. Доволен съм много. Безупречно обслужване, професионално и денонощно информиране на клиенти са само част от положителните отзиви за фирмата.

Калин Чепареев - Пазарджик
Изработка на продукти от пластмаса

Работата ми е свързана предимно с чужбина защото, тъй като се занимавам с производство се нуждая от по-големи поръчки защото имам много персонал. Преди пускането на уеб сайт на български език си мислех, че няма да успея да направя така, че да работя и с български фирми. Когато обаче търсенето се увеличи вече имам тая възможност и съм безкрайно благодарен на целия екип.

Мая Керева - Габрово
Търговия с дрехи

Имах магазинче в центъра на гр. Габрово, което след като разработих печелеше добре, но в последствие оборотите ми намаляха. Започнах да се интересувам от изработването на онлайн магазин за моите нужни и търговски намерения. Това ми откри невероятни възможности защото мога да публикувам и продавам продукти с комисионна от други магазини, което увеличава видовото разнообразие.

Христо Нинчев - Бургас
Поставяне на климатични системи

Здравейте, когато говорим за климатични системи информацията която е нужно да се предостави на потенциалните клиенти е доста голяма. Нямаше по-добър начин да представя услугите си в интернет на хора търсещи конкретно този тип услуги. Сайтът ми е супер и съдържа галерии, текст, информация за фирмата и много добре представени услуги. Благодаря Ви бих казал, че работата на фирмата е на много високо ниво.


ПУБЛИКУВАЙ СВОЕТО МНЕНИЕ ТУК


Мнения - доволни клиенти

  

Мнения

Уеб дизайн и графичен дизайнWeb Pro Bulgaria - има за цел да предоставя всички уеб услуги налични към дата си на създаване 31.03.2014. Предлаганите услуги нямат никакви ограничение спрямо вида и произхода на сайта нито неговата дейност. Заплащането на всички услуги се остановява на два етапа:

I: Когато направите поръчката си е нужно да заплатите половината от сумата за да започне работа по изпълнението на определената от Вас дейност.

II: След завършването на поръчката Ви имате възможност да нанесете корекция върху това което сме направили, след което трябва да заплатите останалата част от поръчката си.


При поръчката на уеб сайт е нужно да знаете, че определена сума която да плащате всеки месец т.нар. поддръжка НЯМА. Когато е нужно нещо да се извърши по Вашият уеб сайт тогава се консултирате с екипа ни той определя цената на поръчката Ви и се изпълнява в най-кратък срок.

Относно сео оптимизацията на Вашият сайт трябва да знаете следните условия който са нужни за да започнем изпълнението на вашата поръчка:
1. Нужно да е определите ключови думи на който желаете да излиза сайта Ви.
2. Нужно е да определите страниците с който искате да излизате на по-горе посочените ключови думи
3. Да платитие нужната сума за започване на оптимизацията на Вашият сайт

Някой от предлаганите услуги са:

Уеб дизайн - изработката на един уеб сайт е много деликатен процес в който е нужно разработчиците да се съобразяват с някой основни изисквания като например цели, бъдещо развитие и да се съобразят с изискванията за бъдещото оптимизиране.

Изработката на уеб сайт според вида на сайта който се избрали при поръчката си може да мине през следните етапи:

* Избор на изборажения (вид и размери)
* Избор на брой продукти или услуга (колко продукта ще има в сайта Ви - ако е онлайн магазин и колко услуги ще се предлагат в случай,че сайта Ви продуктов, фирмен или корпоративен)
* Избор на брой страници и тяхното значение в сайта (колко на брой и къде ще бъдат поставени връзките за тях и върху какъв текст)
* Избор на дизайн и приложение (цветове, менюта, статичен, динамичен)

Фирмен уеб сайт: този вид сайт има за цел да представи бизнеса Ви по възможно най-добрия начин на хората интересуващи се от него. Този тип уеб сайтове обикновенно съдъжат между 15 и 20 броя страници, но съществуват и такива с над 25 броя уеб страници. (наприер: bashevstanislav.fr, mak-textil.com & igdental.bg)
Онлайн магазин: това е известно на всички, че е вид уеб сайт който има за цел да продава определен брой продукти или услуги. В последно време предпочитанията на клиентите свързани с изработката на онлайн магазин включват и превода му на някой други езици.
Рекламен сайт: много добре индексирани от висчки търсачки поради тяхната лекото и бързо действие. Възможно е да бъдат изработени с малък брой страници, а също така както ще посочим в примера и само от една страница. (например: majesty.bg & bgcosmetics.eu)
Флаш уеб сайт: в последно време не намира приложение в развитието на онлайн бизнес тъй като не е добре индексиран от търсачките и служи само и единствено да представи бизнеса Ви.
Корпоративен сайт:
Онлайн директория: тозти вид сайтове т.нар уеб директории се изработват както с цел печалба и посещаемост от група хора в зависимост от функциите който изпълнява така и с цел оптимизиране на друг уеб сайт или рекламирането му в тази директория.

Графичен дизайн - изработката на графичен дизайн включва в себе си изработкана лого или банер за реклама, видео реклама или флаш анимация.

При изработката на банери е нужно да се посочат следните харектеристики на същостноста му:

* Да се избере и посочи дължина и ширина на обекта
* Да се избере и посочи формат на банера
* При възможност да се определи предварително бъдещето местоположение на банера

Банер и лого: изработва всички видове рекламни изображения статични и динамични без значение от формата който Ви е нужен или размерът.
Видео реклама: ние Ви предлагаме изработка не само на уеб сайт, а и на всичко което може да е от полза на вашата дейност.
Флаш анимации:
Менюта, графики и други:
Галерии:
Уеб каталози:

Сео оптимизация - за сео оптимизацията можем да кажем с няколко думи, че това е съвкупност от процеси имащи за цел да позиционират сайта Ви в първите страници на посочени от вас думи или т.нар ключови изрази (словосъчетания).

При поръчка на сео оптимизация ще е нужно да посочите следните данни:

* Брой ключови думи
* Значимост на ключовите думи
* Страници с който желаете да заемете ключова дума.

Сео линкове: изработката на поддомейни трябва да е съобразена със самият брой връзки съдържащи се във всеки един от субдомейните.
Сео инструменти:
Наблюдение и анализ:
Tекстово съдържание: текстовото съдъжание е от икзлючително значение за Вашият уеб сайт то има огромно значение при класирането на резултатите от търсачките, но не само самите думи в него имат значение. Правилното прецизиране на заглавията и тяхното местоположение в съдържанието на даден уеб сайт имат влияние върхи индексирането от търсачки като: google, yahoo, bing, alexa и много много други
Уеб трафик:
Позиции в търсачките:

Интернет реклама - това е един от видовете на рекламата който намира най-широко приложение в днешното ежедневие. Всички видове който се предлагат в интернет имат за цел популяризирането на даден бизнес или услуга.

Поради мащабите си онлайн рекламата трябва да отговаря на някой задължителни условия:

* Съдържанието на връзките да е според ключовата дума с най-голямо значимост.
* При изработката на блогове или уеб страници за повишаване на уеб трафика към сайта е нужно те да са на сходна тематика.
* Ако е нужно да се изготвят банер реклами за предпочитане е те да бъдат данимични с връзка към определена подстраница на сайта Ви.

Добавяне на урл: подбираме само най-подходящите за вашата дейност уеб сайтове в който да добавим връзка.
Текстови връзки: ние ще осигурим реклама в най-подходящите сайтове от който ще получавате повече уникални посещения, което ще подобри значително позициите Ви в google и други търсачки.
Статични и динамични:
Реклама в социалните мрежи:
Блогове и обяви: този вид реклама дава възможност за повишаване продажбите на определен продукт.

Онлайн маркетинг -

Email маркетинг: възможност за промотиране на вашите продукти или услуги което означава,че ние не само изработваме вашият сайт, но и предлагаме в нашите сайтове стоките или услугите Ви.
Affiliate маркетинг: регистрация - афилиейт мрежата на УебПро България, Ви дава възможност да разпространявате своят сайт или отделни продукти от него.
Статистика:
Данни и проучване:
Анализ и СЕО:

Социални мрежи -

Блогове: целта на това е както онлайн реклама така и сео оптимизация (гарантира по-добри позиции в търсачките).
Маркетинг - социални мрежи: създаване на профили за вашият сайт, публикуване на видео и снимкови материали и популяризация на вашият сайт.
Страници, групи и др:
Социални медии:
Уеб директории:

Онлайн бизнес -

Локален бизнес:
Онлайн търговия:
Реклама онлайн:
Развитие на бизнес план:
Маркетинг и реклама:

Домейни и хостинг -

Хостинг планове:
Домейн имена:
Ниски цени:
Наети сървъри:
Други:

Превод на уеб сайт -

Английски, немски и френски:
Испански, италиански и румънски:
Словенски, унгарски и хърватски:
Сръбски, македонски и гръцки:
И още много други:


1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

 
Уеб сайтове ниски цени - WebProBulgaria. Изработка на уеб сайт и seo оптимизация
WEB PRO BULGARIA ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ 2014-2018©
seo оптимизация онлайн магазин изработка на сайт изработка на уеб сайт изработка на уеб сайтове изработване на сайтове гугъл анализ онлайн маркетинг
търсачка сайтове домейн уеб дизайн проверка на домейн онлайн търговия уеб дизайн варна лого дизайн
 

Изработка на уеб сайтове на ниски цени, уеб дизайн
и интернет реклама. Маркетинг и SEO оптимизация.


Уеб дизайн и графичен дизайн. Оптимизация на уебсайтове и интернет рекламиране. Маркетинг в социалните мрежи. Изработка на уеб дизайн – сео оптимизиран уеб сайт.
Ниски цени на уеб сайтове и интернет реклама.SEO WEB ДИЗАЙН.Онлайн магазин, фирмен уеб сайт, корпоративен уебсайт, бизнес каталог.
SEO. Оптимизиране на уеб сайтове за търсачките, домейн имена, хостинг. Подобряване ефективноста на уеб сайта и интернет маркетинг.
Уеб сайтове за Вашият бизнес, бъдете #1 във всички търсачки. Реклама в интернет на местен ( локален ) бизнес.
SEO на онлайн магазин, пълен административен панел ( cms система разработена от екипа на бгкод )