БЪЛГАРСКИ

DEUTSCH

РУССКИЙ

ESPAÑOL

TÜRKÇE

СРПСКИ

ENGLISH

HRVATSKI

SLOVENŠČINA

SVENSKA

ROMÂNĂ

POLSKI

ITALIANO

MAGYAR

LATVIEŠU

ΕΛΛΗΝΙΚΆ

LIETUVIŲ

МАКЕДОНСКИ

EUROPE

NORSK

ČEŠTINA

DANSK

SUOMI

FRANÇAIS

  • уеб дизайн, маркетинг и реклама


  • Web дизайн, Seo оптимизация, Internet маркетинг и Оnline реклама. Marketing в социалните мрежи
    Niski tseni - ueb dizayn, marketing i reklama. Izrabotka na sayt

     
Висококачествен уеб дизайн и онлайн маркетинг. Интернет рекалама и сео оптимизиране. Mного изгодни цени SEO

1. Уеб дизайн

Изработка на сайт Изработка на сайтIzrabotka na sayt

При избора на уеб сайт трябва да се определи какъв вид ще бъде той, след това е нужно да се определи какви елементи ще съдържа този уеб сайт. Уеб дизайна на всеки сайт зависи от приложението му и от целите за които е създаден той.

Търговия в интернет Търговия в интернетTargovia v internet

За да е по-ефективен даден онлайн магазин е нужно сайта да бъде лесен за употреба, да съдържа някой от задължителните елементи и те да бъдат оптимално разположени за да не се затруднява потребителя при използването му.

Онлайн плащания Онлайн плащанияOnlayn plashtania

WebPro Bulgaria разполага с всички платформи за плащане в интернет като банкови предови, плащане чрез дебитна или кредитна карта и много други. При използването посочените методи за плащане онлайн е нужно програмистите да се съобразят с факта, че потребителя трябва да може лесно да използва всички налични методи за разплащане

Административна част Административна частAdministrativna chast

Административния панел на т.нар динамични сайтове дава възможност на потребители без специални познания по уеб програмиране да променя някои от основните функционалности на сайта. Също така дава възможност за по-лесно редактиране и оптимизиране на съдържанието на сайта.

Афилиейт програма Афилиейт програмаAfilieyt programa

Affiliate маркетинг е най-разпространения метод за реализиране на печалба онлайн. Афилиейт маркетинг може да се реализира в собствен уеб сайт или блог, но и директно в уеб пространството без да разполагате с личен сайт или уеб блог.

Денонощна поддръжка 24/7 Денонощна поддръжка 24/7Denonoshtna poddrazhka 24/7

Състой се в това, че денонощно имате възможност да се консултирате с екипа на WebProBulgaria . Също така се грижим сайта Ви да бъде винаги активен и работещ отлично. Ежедневен анализ на данните на сайта и други.

Редизайн на уеб сайтове Редизайн на уеб сайтовеRedizayn na ueb saytove

Домейн име и хостинг Домейн име и хостингDomeyn ime i hosting

За домейните е важно да бъдат насочени чрез т.нар DNS към хостинга на който ще бъдат качени файловете на сайта. Съществуват няколко основни групи домейни: 1. Регионални (.us; .ru; .es и други) 2. Туризъм (.villas; .vacations; .voyage и други) 3. Търговия (.boutique; .bargains; .trade и други) 4. Изкуство (.photography; .gallery; .graphics и други) 5. Образование (.academy; .education и други) 6. Основни (.com; .eu; .net и други)

Превод на над 20 езика Превод на над 20 езикаPrevod na nad 20 ezika

Пълния пакет който предлагаме за превод на сайт е услуга която има за цел да създаде версия на сайта с текст на посочен от Вас език. Детайлно разгледана се състой в копиране на текста и премахване на повторенията. След което се превежда и поставя в административния панем или html кода.

Добавяне на различни валути Добавяне на различни валутиDobavyane na razlichni valuti

Това е въвеждане на определени валути и тяхнито правилно организиране за различните езици на сайта. Например когато сайта е преведен на английски език валутата трябва да бъде (£) ПАУНД, а когато потребителите се намират във версия на немски език цените да бъдат в (€) ЕВРО

Уеб дизайн - фирмен уеб сайт, онлайн магазин, рекламен сайт, флаш уеб сайт, корпоративен сайт, онлайн директория